BARBERSHOP IN DE BUURT VAN EINDHOVEN

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar een goede barbershop en herenkapper in Eindhoven? Schorem Haarsnijder & Barbier is namelijk dé plek waar mannen terecht kunnen voor een knip- en scheerbeurt van hoge kwaliteit. Hoewel Schorem geen barbershop in Eindhoven is, maar in Rotterdam, is het wel een unieke ervaring die je meegemaakt moet hebben. Wij krijgen namelijk klanten vanuit heel Nederland. En ook over heel de wereld zijn er heren die door ons geknipt en geschoren willen worden. Daarnaast is het een ideaal moment om er gelijk een dagje Rotterdam aan vast te plakken!

BOOK NOW!

HOE IS SCHOREM ONTSTAAN?

In 2011 komen Leen en Bertus met het idee om een klassieke barbershop te starten. Een rauwe en stoere plek, waar alleen mannen welkom zijn voor een knipbeurt onder het genot van een biertje. Het interieur van Schorem is hier ook helemaal op afgestemd, met de klassieke barberstoelen, ruige (live) muziek en een varkenskop aan de muur. Dit zorgde ervoor dat Schorem een enorm succes werd! Zelfs zo populair dat er soms wachtrijen van 6 uur stonden. Nu werkt Schorem op afspraak om dit te voorkomen. Ideaal dus als je wat verder weg woont, zoals in Amsterdam.

Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar twijfel je om vanuit Eindhoven naar Rotterdam te moeten reizen voor een bezoek aan onze barbiers? Bekijk dan onze honderden reviews zodat anderen jou zullen overtuigen.

REVIEWS

Schorem IconSchorem

Nieuwe Binnenweg 104, Rotterdam

4.7 869 reviews

  • Amazing atmosphere and passion, priceless moment and good mood at the barbershop is most iconic thing you can actually feel. And they make an amazing hair cuts for sure, best I ever had, recommendet place to go in Rotterdam. Priceless moment. … More
    Pagajewsky ★★★★★ 3 weeks ago

PLAN JE ROUTE

WAARVOOR KUN JE BIJ SCHOREM TERECHT?

Bij Schorem kun je terecht voor allerlei soorten behandelingen. Ga voor een nieuwe coupe met een Schorem knipbeurt, geef je baard een goede trim óf ga voor een full treatment en kies beide! Eén ding is zeker, tijdens de behandeling word je flink in de watten gelegd. Een knipbeurt bij Schorem is een complete belevenis en valt zeker niet onder een standaard bezoekje aan de kapper bij jou om de hoek in Eindhoven. Schorem staat vooral bekend om de klassieke kapsels met een moderne twist. Denk maar aan langer haar op de bovenkant van het hoofd en een getrimde zijkant, waarbij de oren en de nek bijna altijd vrij worden geknipt. Daarnaast maken de producten van Reuzel iedere knipbeurt compleet. Dit zijn de beste producten voor je haar waarbij er geen dierlijk vet in zit en ook niet is getest op dieren. Alle Reuzel producten zijn trouwens ook verkrijgbaar in de webshop en kan je ook bij ons in de kapperszaak kopen.

BARBERSHOP SCHOREM

Wil je ook een strak en stoer kapsel van een van onze barbiers? Kom dan gerust een dagje naar Rotterdam en boek een afspraak bij Schorem! Boek gemakkelijk een afspraak via onze website of telefonisch. Dan zie jij er binnen no-time weer fris uit! Weet je niet goed wat je met je haar wil en heb je kapsel inspiratie nodig? Check dan eens onze Instagram pagina. Hier zie je precies wat wij voor jou kunnen betekenen. Uiteraard geven onze kappers je ook graag advies over welke coupe het beste bij jou past.

ROUTEBESCHRIJVING NAAR SCHOREM VANAF EINDHOVEN

Als je vanuit Eindhoven met de auto naar onze barbershop komt dan kan je de onderstaande routebeschrijving gebruiken.

Schorem is centraal gelegen en met de auto eenvoudig te bereiken. Vanuit Eindhoven voeg je in op de N2 en volg bij het knooppunt Batadorp de borden A58/E312 richting Breda/Tilburg en blijf deze weg volgen tot je de borden E19/E312/A16/A58 richting Breda-West/Roosendaal/Vlissingen/Rotterdam ziet. Hier neem je afslag E19/A13 richting Breda/Rotterdam/Delft/Rijswijk-Zuid. Volg deze weg voor zo’n 35 kilometer Blijf op de A16 en volg Rotterdam. Neem afslag 24 tm 26 Capelle aan den Ijssel naar N210. Neem de 3e afslag naar Abraham van Rijckevorselweg, blijf rechtdoor rijden tot je de Maasboulevard/de S107 kan volgen. Sla daarna linksaf naar Blaak, vervolg je weg en sla rechtsaf naar de Mathenesserlaan. Sla nog één keer rechtsaf naar de Nieuwe Binnenweg waar je Schorem kan vinden.

Heb je geen auto en kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de trein vanaf Eindhoven Centraal naar Rotterdam Centraal. Vanaf hier kun je tram 4 nemen richting Heemraadsplein. Na nog geen 5 minuutjes stap je uit bij de halte Bloemkwekerstraat in Rotterdam en vind je Schorem na 100 meter aan je linkerkant.

Schorem Haarsnijder & Barbier
Nieuwe Binnenweg 104
3015 BD, Rotterdam
+31102410309

PLAN JE ROUTE

Schorem Haarsnijder & Barbier
Nieuwe Binnenweg 104
3015 BD Rotterdam

FRIENDS OF SCHOREM

SCHOREM BEREIKEN VANUIT NEDERLAND

Schorem is misschien wel de bekendste barbershop van Nederland. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op, alleen zullen wij dat niet zo snel over onszelf zeggen. Wij vinden het veel belangrijker dat alle mannen met een positief gevoel onze barbershop weer verlaten. Daarom zien we ook dat we veel mannen op bezoek krijgen vanuit veel verschillende steden en plaatsen in Nederland. In Rotterdam zijn we centraal gelegen zodat ook jij vanaf jouw woonplaats makkelijk eens op bezoek kan komen. Naast veel trotste Rotterdammers krijgen we ook bezoekers uit plaatsen als Amsterdam, Den Haag, Delft, Eindhoven, Gouda en Utrecht.

Wanneer kom jij ons bezoeken?

BOOK NOW!