Nieuwe Cursussen bij The Old School Barber Academy

Jullie weten allemaal dat we je bij The Old School in Rotterdam graag alles leren over het barbiers vak, daar zijn we voor! We trappen dit jaar af met een aantal nieuwe, frisse cursussen voor beginnende en gevorderde kappers, -stylisten en barbiers. We leren je hoe je die bekende “Schorem Way” kunt knippen en laten je zien hoe je het haar moet stylen met onze Reuzel producten. Daarom presenteren wij hier onze vier nieuwste cursussen die u direct kunt boeken!

1-DAAGSE VERKENNENDE DEMO IN ONZE BARBER ACADEMY (vanaf mei 2023)

De naam zegt het al! Het is een dag waarop je meerdere technieken en kapsels te zien krijgt op meerdere live modellen. Soms wil je niet het zware fysieke werk doen voor wat educatie! Soms wil je gewoon achteroverleunen, naar verhalen luisteren en kijken hoe iemand anders het doet. Wij geloven dat je zoveel kunt leren door te kijken, te horen over theorieën en redenen, en vragen te stellen terwijl een kapsel wordt gecreëerd. U krijgt te zien hoe we onze langere stijlen uitvoeren, hoe we faden en vorm creëren, hoe we stylen en wat onze werkwijze is. Meer info en boekingen hier.

1 DAG KNIPPEN OP DE MANIER (vanaf maart 2023)

De cursus met knip fundamenten voor gevorderden is perfect voor wie een kijkje wil nemen in de keuken van de kerntechnieken die we bij Schorem en The Old School gebruiken. Als compact alternatief voor de reguliere 3-daagse knipcursus “The Schorem Way”, bestrijkt deze cursus ongeveer dezelfde grond, alleen in een 1-daags jasje! Inclusief één kijk en leer demo en één hands-on training op een live model, heeft het niet dezelfde veelzijdigheid en intensiteit als de 3-, 4- en 5-daagse cursussen, maar het is de perfecte kickstart voor als je wat kennis wilt opdoen! Het is ideaal voor als je geen tijd in je agenda hebt om meerdere dagen te werken, of als je je gewoon wilt oriënteren voordat je 3 of meer dagen bij ons komt! Lees er hier alles over.

 

2-DAAGSE CURSUS CUTTING ‘THE SCHOREM WAY’ (vanaf maart 2023)

Deze cursus is, net als de 1-daagse cursus, perfect voor diegenen die vertrouwd willen raken met wat er bij The Old School gebeurt zonder lang hun eigen drukke winkels te moeten verlaten, of gewoon omdat je een beetje wilt proeven voordat je het hele menu bestelt… Twee dagen puur knippen. Wie weet zien we je in ieder geval voor deze leuke, korte maar veelzijdige cursus! Meer informatie en boekingen.

4-DAAGSE CURSUS CUTTING ‘THE SCHOREM WAY’ (vanaf juli 2023)

Hierbij presenteren wij u de XL-versie van onze 3-daagse barbiercursus! Hier voegen we meer diepgaande kennis en informatie toe over onze fundamentele methode voor het benaderen en knippen van klassieke kapsels. Er zijn demonstraties, lessen productkennis over Reuzel en hands-on training op onze modellen. Om een ​​lang verhaal kort te maken; dit is perfect als je het meeste uit je educatieve reis wilt halen en 4 dagen wilt besteden aan wat we allemaal het liefste doen; klassieke kapsels knippen! Bekijk hier alle informatie.

Wij verwelkomen u graag De Old School in het mooie Rotterdam. Heeft u vragen over de nieuwe of andere cursussen, laat het ons weten.Mail naar of bel +31 (0)10 – 7200 804