Onze 5-daagse cursus; de beste aanvulling op je carrière als barbier

Gebruik je opleiding ter plekke tijdens onze 5-daagse cursus op onze Rotterdamse Barber Academy. Je groeit niet alleen terwijl je “in de klas zit”, je opleiding tijdens ons programma wordt een levenslange aanwinst voor je carrière.

Het is altijd gaaf om de momenten vast te leggen waarop onze studenten de kennis toepassen die ze hebben opgedaan tijdens de lessen en demo’s op The Old School Barber Academy. Nieuwe technieken, tips en tricks zullen een toevoeging voor het leven zijn aan het vak waar de deelnemende studenten zo van houden; het kappersvak. Daarnaast bevat de 5-daagse cursus een fotoshoot met een live model ondersteund door onze fotograaf Jelle Mollema, krijg je gedurende de week social media aanbevelingen en adviezen van onze eigen Social Media Managers Woetoe en Joram en als kers op de taart een social media seminar door Petra van Rotterdams beste Social Media Agency; Hashtag Junkies!

Ben je er klaar voor om je kappersvaardigheden verder te ontwikkelen? We zien je graag op een van onze volgende 5-daagse cursussen! Bekijk de data en beschikbare plaatsen in de link hieronder.

Tot snel,
Het Old School Team

Reserveer jouw 5-daagse cursus bij The Old School